AJÁNDÉK MÉRETRE IGAZÍTÁS A HÉT MINDEN NAPJÁN!

ETERNA

 

       

 

Az Eterna Mode GmbH története 1863-ig vezethető

vissza.A mai napra az európai piacok egyik vezető uralkodójává vált a vasalásmentes ingek eladása terén.   A márkát világszerte több mint 5000 szakkereskedő forgalmazza. A márka rendkívüli népszerűségét a Swiss-cotton alapanyagnak köszönheti.

 

 

 

Swiss-cotton: A különleges alapanyag

 

 
Csak az kínálhat kiváló minőséget, aki a legjobb alapanyagokat használja. Az eterna Excellent ingekhez ezért kizárólag a legjobb szálakat használják fel. A swiss-cotton (swájci-pamut) pamutanyagokhoz csak az extrahosszú szálú, úgynevezett szuperfésültpamutminőség (ELS) elfogadható, amely a világ össztermelésének mindössze 3%-át teszi ki. Ez rendelkezik a legkiválóbb tulajdonságokkal a feldolgozhatóság, a viselés és a kezelhetőség szempontjából. Ez az átlagos pamutminőséghez képest 40%-kal strapabíróbb alapanyag a „titka” az eterna Excellent ingek nemes megjelenésének, puha tapintásának és hosszú élettartamának.

 

A legjobb és leghosszabb szálú pamutot a legmodernebb szövőgépeken készítik el, az azonos minőséget összetett minőségellenőrzés garantálja.
Az alapanyag csak ezután megy keresztül a kifejezetten az eterna számára kifejlesztett nemesítési eljáráson, az exkluzív és licenccel védett önsimító kikészítésen. Ennek során stabil és mosásálló szerkezet jön létre, amelynek köszönhetően a szövet száradáskor eredeti formájába rendeződik vissza. A vasalásmentes kikészítés titka az úgynevezett nedves térhálósítás. Az eljárás 1980 óta létezik, azóta is folyamatosan finomítják és fejlesztik.

 

A technológia hatására a test melegének és nedvességének köszönhetően – kisimul, a munkanap végéig sima marad.