AJÁNDÉK MÉRETRE IGAZÍTÁS A HÉT MINDEN NAPJÁN!

OLYMP

 

 

 

 

Az OLYMP 1951-es alapítása óta Európa egyik legdinamikusabban fejlődő férfidivat márkájává vált. Neve egyet jelent a kimagasló minőségű, nemzetközi színvonallal a divat világában. A márkát elsősorban azok a férfiak választják, akik fontosnak tartják a kimagasló megjelenésű és minőségű öltözetet - pontosan azt, amire az OLYMP is törekszik. Ezt a filozófiát támasztja alá, hogy az OLYMP által forgalmazott összes termék megfelel a nagyon szigorú Öko-Text 100 szabványnak.
 

 

OLYMP Luxor – Vasalásmentes férfi ingek


A Luxor jelölésű ingek az OLYMP márka vasalásmentes termékei. A Luxor ingek 100% hosszúszálú egyiptomi pamutból készülnek, anyaguk a különleges kikészítésnek köszönhetően nem igényelnek vasalást és ellenállnak a gyűrődéseknek is. A Luxor ingek látványa és tapintása is különleges minőséget képvisel.
Az OLYMP Luxor ingek között éppúgy megtalálhatóak a klasszikus szabású a karcsúsított, a hosszított és rövidített ujjú valamint az extra méretű ingek is.
 

 

OLYMP Tendenz – Vasaláskönnyített férfi ingek


A Tendenz jelzésű ingek az OLYMP márka 100% egyiptomi pamutból készült, vasaláskönnyített termékei. Prémium minőségű, divatos üzleti ingek, melyek nagyon könnyen kezelhetők, puha tapintásúak és nagyon kellemes viselet.
 

 

OLYMP Level Five – Body fit férfi ingek


Testhez álló üzleti ingek természetes érzetű sztreccs anyagból a maximális kényelemért.

  •  karcsúsított szabás
  •  “szűkítő varrás” az ing hátán
  •  modern kent gallér
  •  keskeny gombolás
  •  zseb nélküli

Formatartó, könnyen kezelhető anyag. 97% pamut és 3% XLA


OLYMP NO.Six – Super slim fit férfi ingek

 

Maximálisan teshez álló comfort strech anyagból készül ingek kifejezetten a vékony, sportos testalkatú férfiaknak készült.

Az ingek extra vasaláskönnyített alapanyagból készülnek.
 

OLYMP nyakkendők


Stílusos, divatos tiszta selyem nyakkendők, melyek színeikben és mintázatukban tökéletesen illenek az OLYMP üzleti ingeihez. A gyártás során alkalmazott nano technológiai eljárásoknak köszönhetően a nyakkendők anyaga ellenáll a foltoknak.
Az OLYMP nyakkendők 2 féle szélességben kaphatóak: 8 cm és 6,5 cm